ВАШАТА КОЛИЧКА Е ПРАЗНА

Top

За НАС

  /  За НАС
think green

За нас

С развиването на химичната индустрия в световен мащаб има глобално замърсяване от различни източници, вследствие на което хората все по-често страдат от алергии. Затова нашата идея е по-чисти и натурални продукти като има категория без оцветители и аромати за най-чувствителните хора. Мисли се в насока минимални отпадъци, както от самото производство на продуктите, така и за техните опаковки. Нашия призив е всеки да рециклира опаковките, нека заедно да живеем в една по-чиста планета.

Последвайте ни

Ние от Карино Натурал знаем, че кожата е най-големия орган в човешкото тяло, една от функциите на кожата е абсорбираща. Ето затова е много важно да знаем какви са съставките в продуктите, които ползваме за грижа за кожата. Ако съдържат вредни съставки като токсични химикали, оцветители и аромати, тези съставки проникват във вашето тяло, кръвта и лимфната система. Тези съставки могат да доведат до различни видове усложнения в човешкото тяло.


За съжаление е много трудно човек да знае всички вредни съставки, затова е много по-лесно да се научат натуралните съставки, които не вредят.Затова през 2019 г. решихме да търсим и експериментираме с различни видове масла за сапуни и установихме, че различните комбинации от кокосово, зехтиново, какаово и ший масла са невероятни за кожата. Като разработихме чиста серия, която няма добавени етерични масла и оцветители за най-чувствителните хора.

Стратегията ни е винаги да има продукти за тях, тъй като знаем колко трудно се намират такива на пазара. Използваме студен процес за приготвянето на сапун, при който маслата не се нагряват прекалено много и запазват полезните си съставки като витамини, наситени и ненаситени мастни киселини. Винаги оставяме правилното количество неосапуняеми мазнини във всеки един сапун. 

При студения процес е необходимо време на сапунът да бъде готов за употреба около месец и повече. Затова се шегуваме, че сапуните ни са като скъпо сирене.

bg_BG

Reset Password